Home

 

 

Sponsors

We willen graag het bedrijfsleven actief betrekken bij ons project door het aanbieden van interessante sponsorformules. Weg van de platgetreden paden en gelinkt aan de dynamische werking van de muziekacademie, die barst van bruisend talent bij jong en oud.

Het aantal direct individuele contacten bedraagt ongeveer 65.000 contacten per jaar. Indirect komen er daar nog een heel aantal bovenop waardoor het totaal aantal contacten kan gerekend worden op ongeveer 90.000 hits per jaar.

U kan op twee manieren sponsoren. Via intekening op een PAKKET van tickets door ons voorgesteld (Sjiek Klassiek - Voor jong en oud).

U kan ook JAARSPONSOR worden. Gedurende het hele jaar blijft uw naam zichtbaar verbonden aan het restauratieproject. Bovendien geeft jaarsponsoring toegang tot de uiteenlopende producties die doorgaan op de site van de Jezuïetenkerk.

Er werden 5 verschillende jaarformules samengesteld die een benaming meekregen volgens de rangorde zoals die bij de Jezuïeten geldt.

Instap jaarsponsoring kan al voor slechts € 1.250/jaar.

  • Pakket 'Broeder' (€ 1.250)
  • Pakket 'Pater' (€ 2.500)
  • Pakket 'Pater-prior' (€ 10.000)
  • Pakket 'Provinciaal' (€ 20.000)
  • en het exclusieve Pakket 'Generaal' (€ 50.000)

Alle verdere info en inhoud van de packages vindt u in het sponsordossier, op eenvoudig verzoek aan te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..